דף הבית > המורים שלנו > מאיה בנודיז
מורה לפסיכומטרי
בקידום משנת 2020
סטודנטית לרפואה
תודה על הכל! אין כמוך. תודה שהיית זמינה כל הזמן, תמכת עזרת, ייעצת ועודדת. אין כמוך, את נדירה!!! בזכותך הייתי רגועה וזה בניגוד גמור לאופי שלי. לא האמנתי על עצמי, כל הזמן אמרתי בזכותך שאני מצליחה ושזה פיילוט ואמרתי למשפחה שלי שהיה שווה לעשות את הפסיכומטרי גם אם אני לא עוברת רק בשביל לדעת שאני יודעת לשלוט בעצמי.
בדיוק נכנסתי למיטה, וחשבתי על זה שמחר אין שיעור כמו בכל יום רביעי… והאמת שהתבאסתי. לא זכורה לי סיטואציה שכל כך שמחתי להגיע ללימודים וללמוד עד שהתחלנו את הקורס והכרתי אותך. התקופה הזו הייתה משמעותית בשבילי, מעצימה ובעיקר מהנה והרבה בזכותך! תודה על כל הרגעים שסבלת את החפירות שלי, שתמכת, שייעצת ושידעת להגיד את המילה הנכונה בזמן הנכון. זה לא מובן מאליו מבחינתי. את בן אדם מדהים ואני מאחלת לך המון בהצלחה, אין לי ספק שתצליחי. אוהבת❤❤
תודה! אני מרגישה שמבחינתי הקורס עצמו היה עבורי מלמד ברמה האישית והחוויה שלי מהפסיכומטרי היא מאוד טובה בזכותך לגמרי! זו גם הסיבה שאני שלמה עם הציון כי אני יודעת שכשאני אהיה פנויה יותר ומרוכזת רק בפסיכומטרי, אני לחלוטין יכולה להצליח, וההבנה הזו מושתתת בזכות הדברים שלקחתי ממך 🤍🙏.
תודה רבה על מי שאת, על האור שאת מביאה לעולם, על דרך הלימוד הייחודית שלך ועל האהבה שלך להוראה. הגעתי לציון שרציתי בזכותך ובעזרתך הרבה, באוזן הקשבת ובכיוונון הנכון. 721 רב תחומי. המורה הכי טובה בתחום!
מורה מעולה ואדם מעולה! שנונה, חכמה, מפוצצת מוטיבציה לשאיפות שלך, ורק זה שיעור בפני עצמו. מצחיקה למות, קרעת אותנו מצחוק!! את באמת מורה מעולה וגם היינו מרכלים עלייך בהפסקות ואומרים זאת בתמימות דעים! זכיתי!
מאיה המורה האלופה שלי 😊! הבחינה הייתה יחסית טובה (לפחות מהצד המנטלי כמו שטרחת לחפור לנו...😉) והכל בזכותך! מקווה להשתפר עוד הרבה לפעם הבאה ולשכלל עוד את הכלים שלמדנו בקורס. קיצור תודה ענקית על כל התקופה הכיפית שהייתה לי בקורס עם מורה כמוך (זה לא מליצה...) תודה רבה!!!
הצעד הראשון שלך בקידום
העלאת תמונת פרופיל להמלצה
העלאת תמונה להמלצה