משתתפי פורום יקרים,
לא צריך להתרגש מכל הודעות התלונות העולות בפורום חדשות לבקרים.
גם ובעיקר כשהודעות אלה "מנוסחות היטב" מדובר ברוב המקרים בגורמים בעלי אינטרס ליצור תחושה של אי שביעות רצון בפורום זה ובכלל. אנחנו לא כועסים, מותר להם לנסות גם ככה בכל זאת מדובר בשוק תחרותי. אנחנו מצידנו נמשיך להשאיר את הפורום פתוח לכל מי שרוצה להשתתף בו.
כבר ציינתי בעבר שכדי לדבר באמתעם כל ה"תלמידים המאוכזבים" כל כך האלה שמי שמעוניין יכול לכתוב ישירות אלי למייל ויענה בצורה רצינית ומעמיקה.
רק כדי שתקבלו פרופורציות להיקף ה"תופעה" כפי שגורמים מסוימים רוצים להציג , עד עכשיו קיבלתי מייל אחד בדיוק מתלמידה והוא קיבל את כל ההתייחסות שהיה ראוי לו.
מיותר לציין שכל ההודעות מסוג זה יימחקו, זו לא דיקטטורה ואל תהיו נאיביים. אין מקום בפורום הזה לדברים מסוג זה, המטרה כאן היא להוות פורום מקצועי איכותי וכתובת עבורכם ולשימושכם.
שיהיה ערב טוב לכולם.
- דף הבית>>
- פורום פסיכומטרי - מענה לכל השאלות בפורום פסיכומטרי מקצועי | קידום
פורום פסיכומטרי - מענה לכל השאלות בפורום פסיכומטרי מקצועי | קידום
אני מאוד מברך אתכם על הפעילות הערה בפורום אתם באמת עושים כאן עבודה יפה.
אבל,
חבל שאתם מציפים את הפורום בתגובות והתכתבויות מיותרות שמסרבלות אותו וגורמות לתכנים החשובים להדחק ולהעלם.
אפשר את ההתכתבויות האלה לעשות גם בדרכים אחרות ודיברנו על זה בעבר (זוכר נריה?).
כתבו כאן מה שאתם רוצים אבל נסו לא להגיע למצב שבעמוד אחד יש שתי הודעות בערך שעיקרן עוסק במה שתיתם ומה אכלתם, בשביל זה יש מסנג'ר ובכלל הגיע הזמן שתפגשו באמת.
בהצלחה ושבוע מצויין לכולנו.
היה לי כיף..אבל אני צריכה לסור אל ביתי.
שיהיה המון בהצלחה, בפטל ובכלל, ואולי עוד נתפטל שנית בפורום.
(מהו השורש?..)
רמז:
1.בעקבות פטלה שפורסמה לאחרונה, החלטתי ללכת ללמוד רפואה.
מה קורה עם שאלות הפטל שלכן?
קבענו להיפגש בפורום ולפתור ביחד שאלות פטל - אתם נותנים לגלי ורועי לייצג אתכם לבד במערכה?
אני מחכה לשאלותיכם..
אנחנו הולכים לדבר היום על שאלות פטל.
שימו לב, תלמידים מהכיתה שלי:
פרסמו בפורום שאלות שכתבתם. שאר משתתפי הפורום מוזמנים להצטרף-לנסות לפתור וגם לכתוב בעצמכם.
ממחר אנחנו פותחים במסורת חדשה בפורום ונקרא לה מדריך אורח.
כמיטב הפורומים המקצועיים החלטנו גם אנחנו מדי פעם בפעם לארח את אחד ממדריכינו בפורום על מנת לשוחח עם משתתפי הפורום על נושא פסיכומטרי מסויים.
מטרת השיחה היא להרחיב קצת את היריעה לגבי נושא כזה או אחר לפתח אותו, לדבר קצת על המקורות שהביאו ליצירת והופעת סוג שאלות כאלה במבחן ובכלל.
תתארח בפורום ליבי משורר - מדריכת קידום אישי כבר למעלה מ-5 שנים ותשוחח על נושא שאלות ה-פ.ט.ל בבחינה.
מוזמנים לכתוב לה שאלות בנושא ולהשתתף בדיון.
בהן יתקיים המפגש האינטרנטי יהיו מחר, יום שני בין השעות 17:30 ל-20:00.
מחקתי לכם את התכתובת הארוכה שתפסה את כל העמוד.
אל תעלבו אבל היא תפסה את כל העמוד והסתירה הרבה שאלות עם תוכן פסיכומטרי חשוב לכלל באי הפורום.
אנא מכם, השתדלו לשמר את התוכן של הפורום כמקצועי וענייני.
למרות פער הגילאים אולי כדאי שתחליפו כתובות מייל או טלפונים .
;)
אכן מחקתי את ההודעה אבל תוכנה נלקח לתשומת ליבנו.
2 דברים חשובים עבורך:
1. פנה למדריך שלך, מאוד חשוב לו לשמוע את כל מה שאמרת ואולי הוא יוכל לשפוך אור על חלק מהנקודות.
2. אם אתה רוצה אתה מוזמן לפנות אלינו, אתה יכול לעשות את זה דרכי ואני אעביר את הנושא הלאה.
המייל שלי הוא:
hagai.horovitz@kidum.com
תלמידים יקרים,
הבוקר הוספנו למאגר האסוציאציות בלומדת המלים 8600 אסוציאציות נוספות למלים הקיימות, שרובן פרי מוחם הקודח של תלמידינו.
מאוד מאוד מאוד מומלץ לחזור לעיון בלומדה במלים שכבר למדתם, עוד כמה אסוציאציות שיעזרו לכם לזכור הן דבר מצויין.
שתהיה שבת שלום.
חבר'ה הגיע הרגע שלו כולכם ציפיתם, ציוני מועד ינואר פורסמו באתר המרכז הארצי.
כתובת האתר היא :
www.nite.org.il
כדי לקבל את הציון הצטיידו במספר תעודת זהות ובמספר האסמכתא המופיע בקבלה שקיבלתם בתום הבחינה.
שיהיו רק חדשות טובות.
משתתפי הפורום היקרים,
מטרת הפורום היא לרכז מידע פסיכומטרי יעיל ושימושי ולהוות פלטפורמה נעימה ונוחה למענה שלי ושלכם על שאלותיכם בנושאים פסיכומטריים ובנושאי הקורס הפסיכומטרי.
לפיכך, לפני שאתם מעלים שאלה שאופיה הוא איזשהו קושי טכני כזה או אחר בשימוש בלומדה באתר התרגול או קבצי ה-mp3 , יש לי שתי בקשות מכם:
1. בידקו בדפים האחרונים של הפורום האם לא עלתה שאלה דומה שכבר נענתה וקיבלה הסבר מקיף ומפורט
2. הכתובת היחידה והיעילה ביותר לתפעול כל קושי טכני היא מחלקת התמיכה הטכנית שניתן להשיג אותה בשני אופנים:
א. ע"י לחיצה על הקישור צור קשר בדף הראשון של אתר התרגול
ב. בכתובת :
http://play.kidum.com/support/support.asp
שיהיה המון בהצלחה לתלמידי מועד אפריל שעושים עכשיו את צעדיהם הראשונים בעולם הפסיכומטרי ולתלמידי פברואר שכבר מריחים את ניחוח המבחן המתקרב.
חגי.
תוצאות הבחינה של מועד ינואר אמורות להתפרסם בקרוב.
בדרך כלל מדובר בפרק זמן שנע בין 3-5 שבועות עד שמתפרסמות התוצאות, תלוי בחגים ובמספר הנבחנים.
כאשר יפורסמו התוצאות נפרסם הודעה רשמית בפורום לנוחות כל המשתתפים.
בהצלחה.
אני רוצה לספר על מוצר חדש שקידום מציעה - קידום סלולר.
מה זה ?
קידום סלולר היא תוכנה חדשנית מסוגה בארץ ובעולם המאפשרת לימוד של אוצר המלים לבחינה הפסיכומטרית בטלפון הסלולארי. התוכנה מאפשרת לימוד אדפטיבי של אוצר המלים הן בעברית והן באנגלית לבחינה. היתרון המרכזי של התוכנה הוא קיצור זמן הלמידה בכ-60% בגלל המנשק הנוח והאלגוריתם המתוחכם שבבסיסה. התוכנה פותחה ע"י חברת הייפראקטיב, חברה המתמחה בפיתוח מוצרי לימוד לסלולר בעולם ובשיתוף עם קידום.
איך קידום סלולר בנויה ?
קידום סלולר מורכבת משלושה שלבי למידה מרכזיים:
1.סינון – מיון בין המלים המוכרות לכם והמלים אותן הוא צריך ללמוד.
2.לימוד – קידום סלולר מציגה לכם את המלים. בעזרת אלגוריתם מתוחכם שמציג את המלים בחזרות שונות לפי רמת הידע שלכם. האלגוריתם גם מחליט מתי התלמיד למד את המילה ויודע אותה.
3.שינון – לאחר הלמידה לטווח הקצר, בוחרת קידום סלולר, בעזרת האלגוריתם המותאם אישית לכל אחד את המלים עליהן נדרש התלמיד לחזור בכל יום ויום על מנת שתתבצע הטמעה מלאה של המלים גם לטווח הארוך וליום הבחינה.
בנוסף כוללת קידום סלולר מבחנים רבי-ברירה אקראיים הבודקים את שליטתכם בחומר
לפרטים נוספים והורדת תוכנת קידום סלולר מלאה הכוללת את 250 המלים הראשונות התקשרו ל-1-800-80-2000 ונשמח להסביר לכם על התוכנה.
קידום סלולר היא חלק מהמאמץ הגדול שלנו לספק ללקוחותינו כל כלי אפשרי על מנת להביא אתכם לציון המקסימלי בבחינה - אנו מאמינים שבעזרת קידום סלולר תגיעו מהר יותר ויעיל יותר לציון המקסימלי שלכם !!!
שיהיה לכולכם בהצלחה
רענן קרן
סמנכ"ל מוצר והדרכה
רציתי לנצל הזדמנות זו להזמין את כל מי שמעוניין לבקר בדוכן של קידום בתערוכת הלימודים הגדולה שתערך בימים רביעי, חמישי וראשון בגני התערוכה תל אביב.
בתערוכה יופיעו מיטב המוסדות האקדמיים הגדולים שיספקו את כל המידע הקיים לגבי לימודים לתואר אקדמי.
בדוכן קידום בתערוכה תוכלו לפגוש את יועצי הלימודים שלנו, מדריכי קידום אישי, תלמידים ועוד הפתעות.
כל מי שירצה לראות את לומדת קידום סלולר יוכל להתנסות גם בה בתערוכה.
התערוכה פתוחה בימים רביעי, חמישי וראשון בין 9:00 בבוקר ל-22:00 בלילה.
שלום לכולם,
מכיוון שסוגיית המבחן הקל חוזרת על עצמה בסיום כמעט כל מועד אני אתייחס אליה.
מספר גורמים חוברים כדי ליצור אצלנו תחושה שהמבחן לעיתים קרובות היה קל:
1. הכל יחסי - אנחנו משווים את המבחן ל-8 מבחני הסימולציה שעברנו במרתון. המבחנים שעברנו במרתון הציגו את הרמות השונות של המבחן בנושאים השונים והנטייה שלנו היא לזכור מהם בדרך כלל את השאלות הקשות יותר והפרקים המאתגרים יותר, שאותם גם בילינו זמן רב יותר בתחקורים. ההשוואה של מבחן שלם אל מול פרקים אלה מן הסתם תתן לנו תחושה שהמבחן שעברנו היה קל יותר.
2. רמת המוכנות המקצועית שלנו לבחינה הפסיכומטרית גבוהה בהכרח מרמת המוכנות שלנו לכל אחת מבחינות המרתון וזאת מהעובדה הפשוטה שאנחנו מגיעים למבחן הפסיכומטרי בשיא היכולת שלנו.
3. הורמון קטן שנקרא אדרנלין גורם לנו בין השאר לרמת ריכוז גבוהה יותר ומתוך כך ליכולת טובה יותר להתמודד עם המבחן.
4. אנחנו אחרי המבחן ובסופה של תקופה ולכן אנחנו נוטים להסתכל עליו בחיבה יתרה (בעיקר בגלל שהוא מאחורינו) ולמי כאן לא נפלטה בטעות אמירה כגון: "דווקא היה כיף בטירונות..."
לסיכום,
רמת המבחנים הפסיכומטריים משתנה קלות ממועד למועד ונעה בעדינות בתוך סקאלה די מצומצמת. די קשה להגיד ולקבוע נחרצות שמועד אחד היה קל או קשה מהאחר ונותר רק לשמוח שהמבחן נראה לנו קל כי זה יכול לנבוע רק מהכנה טובה מקצועית ומנטאלית לבחינה ועל כך נותר לכם להודות למדריכים שלכם ולמחלקת מו"פ שעבדו מאוד קשה כדי להביא אותכם לנקודה זאת.
אני מקווה ששפכתי מעט אור על הסוגייה, בכל מקרה שיהיה לכל מי שנבחן בהצלחה בלמצוא איך למלא את הזמן החופשי שפתאום אתם מוצאים את עצמכם מוצפים בו, ולאלו שהמבחן עוד לפניהם נותר לאחל בהצלחה.
שבוע מעולה,
חגי